Aanvang trainingen
3-8-2016  | 
Beste Bullyanen,

We zitten nog midden in de vakantie maar achter de schermen zijn we druk bezig om de puntjes op de i te zetten wat betreft het trainingsschema en de bezetting van de trainers. 

De aanvang van de trainingen seizoen 16/17 vind plaats op maandag 29 augustus, vanaf dat moment gaat ook het trainingsschema in. Mocht je met je team eerder willen starten dan kan dit in overleg met Bart Olde Boerrigter (bart,olde,[email protected]). Probeer dan wel gelijk de tijden aan te houden die ook in het schema staan zodat we geen overlap krijgen op de velden.
Tevens is het dan belangrijk dat je een goed bezet team hebt, mocht je maar 4 of 5 spelers hebben probeer dan wat te combineren met andere teams.

Wat betreft het trainingsschema, in grote lijnen is het klaar echter kan het nog zijn dat er her en der iets aan geschaafd moet worden. Het doel is eind deze week het schema definitief te hebben. Je kunt het schema vinden op de site onder het kopje trainingsschema, deze staat dan automatisch op zomeravondhockey dit kun je wijzigen naar hoofdschema, daarin staat het schema voor seizoen 16/17.

Mochten er vragen zijn over het schema dan kunnen deze per mail gesteld worden aan Bart. Echter wel met de vraag, wacht deze week nog even af aangezien er nog veranderingen kunnen plaats vinden waardoor de vraag al opgelost wordt.

Voor nu nog een fijne vakantie en we zien elkaar allemaal weer vanaf de 29e!

Sportieve groet,

Bart Olde Boerrigter 
Ruben Kattier


terug naar vorige scherm