Bankier je bij de RABObank? Stem voor Bully met clubsupport
9-9-2024  | 

Goedemorgen Rabobanklid,

HEB JE AL GESTEMD? 

Als coöperatieve bank zet de Rabobank zich elk jaar in om een deel van haar winst terug te geven aan verenigingen zoals OHC Bully. Een sportclub is meer dan alleen een ontmoetingsplek; het is een tweede thuis, een plek waar mensen samenkomen, vriendschappen ontstaan, en waar iedereen zichzelf kan zijn. Verenigingen zoals de onze zijn van onschatbare waarde voor de Oldenzaalse gemeenschap. De Rabobank begrijpt dit en ondersteunt daarom clubs als de onze.

Van de opbrengst willen we graag een zonnebranddispenser aanschaffen, zodat onze leden en gasten goed beschermd zijn tegen de zon. En natuurlijk willen we de trainingen blijvend uitdagend houden door ons trainingsmateriaal up-to date te houden. 

Voor komend seizoen willen we trainingen blijvend uitdagend houden door ons trainingsmateriaal up-to date te houden.ook graag een zonnebrand dispenser aanschaffen, verder willen we de 

Voor komend seizoen willen we ook graag een zonnebrand dispenser aanschaffen, verder willen we de trainingen blijvend uitdagend houden door ons trainingsmateriaal up-to date te houden.

Klanten van Rabobank Oost Nederland kunnen van 2 tot 24 september hun stem uitbrengen op hun favoriete club. We hopen natuurlijk dat jij je stem wilt geven aan jouw club, OHC Bully! Het is heel eenvoudig:

  1. Open je Rabobank app rechtsonderin zie je instellingen
  2. Ga naar mijn lidmaatschap, scroll naar onderen 
  3. Je ziet een knop met 'Stem op je club' en dan 'Breng je stem uit'
  4. Typ 'Bully' in en gebruik de filter.
  5. Klik Bully aan en ga naar volgende
  6. Kies daarnaast nog twee andere goede doelen (filter op Oldenzaal, weet je niets naast Bully? denk dan bijvoorbeeld aan de Voedselbank, Vincentius).
  7. Heb je drie doelen gevonden? Klik dan op 'Volgende'.
  8. Het scherm met: 'je hebt de volgende drie clubs geselecteerd' verschijnt, klik op 'stem bevestigen'

Namens de sponsorcommissie hartelijk dank


terug naar vorige scherm