Bully verwelkomt ArboPLUS bv als nieuwe sponsor
14-12-2011  | 

Wellicht is het u opgevallen dat er langs het hoofdveld een kleurrijk sponsorbord is verschenen van  het Oldenzaalse bedrijf ArboPLUS. Als specialist in arbodienstverlening verzorgt zij re-integratie, managementondersteuning en gezondheidsmanagement.

 

ArboPLUS ontzorgt reeds meerdere ondernemers in Oldenzaal en omgeving alsmede onze vereniging op deze gebieden.
 

ArboPLUS bv, de ondernemer die meer biedt dan zorg alleen

Ondernemen betekent méér dan het uitoefenen van een vak. Het is het voortdurend overwinnen van obstakels. Onnodige hindernissen belemmeren dat alleen maar. Een ondernemer moet vooral doen waar hij goed in is. Wij zorgen ervoor dat u daar aan toekomt. We reiken u daarvoor de instrumenten aan, verzorgen de uitvoering en met ons netwerk vormen we de spilfunctie tussen uw bedrijf en alle instanties daar buiten.

We zien er op toe dat uw medewerkers topfit zijn en blijven dank zij een uitgekiend systeem van gezondheidsmanagement. En dat is veel meer dan louter het administreren van verzuimmeldingen. We bieden de helpende hand daar waar u er het meest behoefte aan hebt en zijn uw sparringpartner in lastige situaties. U kunt van ons een onafhankelijk advies verwachten.

ArboPLUS bv is als ondernemende dienstverlener niet alleen gericht op de ondernemer maar kan ook voor particulieren diverse diensten verlenen waaronder rijbewijs keuringen.

Contact:

 

Vestiging Oldenzaal:

ArboPLUS bv

Zutphenstraat 65

(pand "De Valkenaer")

7575 EJ  OLDENZAAL

tel. 0541 533342

 

Vestiging Enschede:

Arboplus bv

Roomweg 178

(pand "de Eekenhof”)

7523 BT  ENSCHEDE

Tel. 0541 533342


terug naar vorige scherm