Bully Heren 1 fit, snel en effectief uit de winterstop!
12-3-2012  |

Zondag 11 maart 2012 stond de eerste competitie wedstrijd na de winterstop op het programma. We moesten tegen hekkensluiter Haackey Heren 1. Onze jongens kwamen al binnen vijf minuten door een strafcorner van Bob Bruijsten op 1 - 0. In de zesde minuut was daar weer Bob Bruijsten met weer een fenomenale sleep verschalkte hij wederom de doelman van Haackey. En in de tiende minuut maakte laatst genoemde er nog één voor een keurige hattrick! En of dat nog niet genoeg was maakten de heren ook nog even de 4, 5, 6, 7, 8 en 9 - 0 binnen voor het einde van de eerste helft. De wedstrijd was uiteraard al gespeeld. De jongens tikten de wedstrijd clean uit en er werd een monsterzege behaald van 16 - 0!

Scoreverloop:

1-0              Bob Bruijsten               5-0             Joris-Jan Smellink

2-0              Bob Bruijsten               6-0             Mike Pollemans

3-0              Bob Bruijsten               7-0             Tijs Keuper

4-0              Joost van Dijk               8-0             Jan Willem Wijnbergen

9-0             Tijs Keuper                    13-0           Jan Willem van Beurden

10-0           Ralf Peters                    14-0           Bob Bruijsten

11-0           Bob Bruijsten               15-0           Jan Willem van Beurden

12-0           Mike Pollemans          16-0           Bob Bruijsten

Volgende week reizen wij af naar de polder waar wij Flevoland Heren 1 treffen. Een wedstrijd van een heel ander formaat, deze jongens spelen defensief hockey maar hebben een verassende counter in huis. We zullen er natuurlijk alles aan doen om ook vanuit Flevoland met dé drie punten huiswaarts te keren.

Ook op zondag 25 maart spelen wij uit. Dan staat dé streek derby tegen Twente Heren 1 op het programma!

Wij bedanken graag al het publiek van afgelopen zondag en  hopelijk zien wij u allen en in grote getallen op zondag 1 april weer langs de lijn, dan spelen wij thuis om 14:30 tegen HVA Heren 1.