Nieuwsblad Oldenzaal: Rosen Heren 1 draait mee in de top
7-11-2008  | 

De mannen van het eerste herenteam lopen er sinds vorige week weer keurig bij. Sponsor Rosen Europe is ook voor de komende drie jaar de hoofdsponsor van de Bully hoofdmacht en dat betekent voor de heren dat ze fraaie trainingspakken en nieuwe uit- en thuistenues in ontvangst mochten nemen uit handen van een enthousiaste Erik Cornelissen, General Manager van het Oldenzaalse bedrijf.

 

De resultaten van het team zijn op z’n minst verrassend te noemen. Coach Paul Jonge Poerink hierover: ”In vergelijking met vorig seizoen hebben we een bredere selectie. Er zijn enkele A1 spelers bijgekomen en daarnaast hebben we ook een aantal spelers uit andere teams binnen de selectiegroep weten te halen. Zo’n grote selectie is prima, het houdt de jongens scherp”. Er wordt hard getraind bij de trainers Gerard Schefer en Herman Kemna”.

 

Aanvoerder Daan ter Keurs: “We spelen dit jaar in een competitie met enkele teams uit Drenthe en Friesland. Dat zijn voor ons onbekende teams, dus het was even afwachten hoe sterk we dit jaar zouden zijn.

 

Na vier overwinningen op Emmen, Almelo, Drienerlo en Lochem en een gelijkspel tegen de nummer twee van vorig seizoen Haackey, hadden we een prachtige eerste plaats weten te veroveren. Helaas hebben we ons afgelopen zondag door HVA (Assen) laten aftroeven met 1-2.

 

We zijn de eerste plaats even een weekje kwijt, maar we zullen er alles aan doen om die geweldige plek weer terug te pakken. De teams in deze poule zijn erg aan elkaar gewaagd, dus er liggen zeker nog kansen voor Bully”.

 

 


terug naar vorige scherm