De mini van zondag 13 mei 2012: Friso Wuijsters.
14-5-2012  |
De middag begon met het oefenen met de backhand; de pols draaien. Dat vond ik moeilijk maar het ging later wel goed. Hierna mocht ik ballen naar de keeper slaan, ik heb twee keer een goal gezet!

De coach heeft daarna met de spelers gepraat; we moesten van de tegenstanders gaan winnen.

Toen begon de wedstrijd; ik mocht de bal afslaan. Gelukkig konden de jongens van Heren 1 hem goed opvangen. De wedstrijd ging erg goed. Ze maakten veel doelpunten en ik was hier erg blij om.

In de rust hebben we bij de goal gezeten. De coach zei dat de tegenstanders een moeilijke dag hadden. Na de rust ging het ietsje minder goed, maar we wonnen uiteindelijk wel met 6-1.

Ik wil later ook wel zo goed leren hockeyen! Ik vond het fantastisch om de mini van de week te zijn. Dankjewel iedereen.