U wordt van harte uitgenodigd voor een puzzeltocht
27-5-2012  | 

De Schasfoort Makelaars Gezinsfietspuzzeltocht van sv Black & White dit jaar op zondag 24 juni 2012.

 

De vele vaste deelnemers aan de gezinsfietspuzzeltocht van Black & White kunnen gerust zijn; dit bijzondere evenement staat de komende jaren gewoon weer op het programma. Schasfoort Makelaars heeft voor in ieder geval drie jaar haar naam verbonden aan de gezinsfietspuzzeltocht, die dit jaar op zondag 24 juni plaatsvindt.

 

Voorzitter Bert Heideman van Black & White, de actieve supportersclub van Quick’20, is daar bijzonder content mee. "We willen graag een zo compleet mogelijk dagje uit aanbieden voor een geringe vergoeding. Dat valt alleen waar te maken als we veel steun van het Oldenzaalse bedrijfsleven hebben. Dat is in deze tijd natuurlijk niet zo gemakkelijk. Daarom zijn we ook zo blij met het gebaar van Schasfoort Makelaars.”

 

Richard Schasfoort, die het stokje heeft overgenomen van zijn vader en bedrijfsgrondlegger Ben, zegt zich verbonden te voelen met Quick’20. "Ik ben tegenover het sportpark opgegroeid en heb er gevoetbald. Black & White spreekt me in het bijzonder aan. Omdat deze club ook activiteiten organiseert voor de gehele Oldenzaalse gemeenschap. En eigenlijk zelfs voor daarbuiten. De deelnemers aan de gezinsfietspuzzeltocht komen uit de gehele regio.”

 

Schasfoort wil daar ook op inspelen. Behalve in Oldenzaal heeft het makelaarsbedrijf een kantoor in Denekamp. "We zullen ook daar onze klanten attenderen op het evenement. Het is een prachtig gezinsuitje.”

 

Dit jaar dus op zondag 24 juni.

 

Wij hopen u weer te mogen ontmoeten, verdere informatie: zie de flyer in de bijlage.

 

Namens Black & White, supportersvereniging van Quick'20,

Hans Loohuis.Bijlage: UITNODIGING SCHASFOORT GEZINSFIETSTOCHT BLACK&WHITE 2012.jpg

terug naar vorige scherm