Benieuwd in welk team je volgend jaar speelt? Log in en bekijk het!
13-7-2012  | 

Eindelijk is het dan zo ver. De teamindeling (voorlopige) teamindeling voor seizoen 2012 – 2013 is bekend. Log in en kijk met welke spelers je volgend seizoen allemaal gaat samenspelen.

 

Ten aanzien van de (voorlopige) teamindelingen zijn een aantal zaken van belang:

o        De indeling van de jeugdteams blijft een voorlopige, tot aan de herindeling van de competitie in de herfstvakantie. We kunnen in de eerste weken van de competitie nog spelers "verhuizen” van team. Hierbij letten we op zaken als motivatie, inzet, spelbeleving en opkomst bij de trainingen en wedstrijden.

o        De (voorlopige) selectie van Dames 1 bestaat momenteel uit slechts twintig speelsters en op de (voorlopige) lijst van Meisjes A1 staan er tien. Naar aanleiding van de laatste selectietrainingen in de zomerperiode zullen, ruim voor aanvang van de competitie, de echte teams (Dames 1 en Meisjes A1) bekend worden gemaakt.
o        Bij de dameslijn komen we qua aantallen lastig uit (of zes hele grote teams, of zeven wat kleinere teams). We hebben gekozen voor een voorlopige teamindeling met zeven teams, waarbij sprake is van krappe selecties voor Dames 6 en Dames 7. We hopen dat er in de loop van de zomerperiode nog enkele aanmeldingen komen, zodat ook hier voldoende speelsters zijn om de competitie te starten.

o        Bij de herenlijn is er bij de voorlopige indeling sprake van een heel groot Heren 2 (28 spelers). Deze selectie wordt nog gesplitst in twee teams, waarbij de prestatieve spelers de strijd aan zullen gaan in de reserve hoofdklasse. De overige spelers zullen het nieuwe Heren 4 gaan vormen.

 

Kortom: het is nu voor een heel groot deel bekend uit welke spelers de diverse teams zullen bestaan. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn ten aanzien van de teamindelingen, dan verzoeken we om contact op te nemen met de categorieleiders. Deze staan op de Bully-site bij "Organisatie”. Wij verzamelen alle vragen en/of opmerkingen en bekijken eind augustus welke wijzigingen in de teamindelingen we eventueel moeten / kunnen doorvoeren.

 

Hockeycommissie

Juniorencommissie Seniorencommissie


terug naar vorige scherm