Nieuwsblad Oldenzaal: De bar van Bully
17-11-2008  | 

De naam Monique Kielstra is onlosmakelijk verbonden met ons clubhuis. Onder haar leiding wordt er bij Bully gezorgd voor een gezellig clubhuis, waar een ieder zich thuis moet kunnen voelen. Die gezelligheid is niet alleen op competitiedagen voelbaar, maar ook tijdens bij andere activiteiten zoals coachavonden en bepaalde trainingsavonden.

 

Het Oldenzaalse Scholenhockeytoernooi, het kampioensfeestfeest, de nieuwjaarsborrel en het slotfeest met BBQ …... steeds weer staat er een enthousiast team van bar-meisjes en –jongens klaar om een ieder te voorzien van drankjes en hapjes.

 

Door de forse groei van onze club is het met name op zaterdag een gezellige drukte in en rond het clubhuis. Voor ieder jeugdteam staat er na afloop van de wedstrijd drinken klaar. Als de tegenstander van ver moet komen, iets wat steeds vaker gebeurt doordat er veel teams in de 1e klasse spelen, staat er voor hen zelfs een schaal met belegde broodjes klaar.

 

Voor de supporters is een ruim aanbod aan drink- en etenswaren te koop. Op zondagen spelen de senioren en dan staat het welbekende kratje bier ónder de tafel en de bitterballen, worst en kaas eróp! Het is traditie om, al dan niet met je tegenstander, de wedstrijd nog even fijn te analyseren of gewoon even bij te praten.

 

Niets is te gek, alles kan. Zelfs hockeyende moeders kunnen even zonder kroost op schoot genieten van de wedstrijd of  zelf het veld in gaan, voor kinderopvang wordt gezorgd. Bij Bully kent gezelligheid geen tijd!


terug naar vorige scherm