Onderhoud hockeycomplex
7-8-2012  | 
Binnenkort zal het hockeyseizoen weer van start gaan. De afgelopen maanden (tijdens de zomerstop) zijn gebruikt om allerlei werkzaamheden uit te voeren op de velden, rond en in het clubhuis. Het geheel heeft een behoorlijk facelift gekregen. Echter een aantal zaken is nog niet afgerond. Getracht zal worden om dit nog voor de start van het seizoen af te ronden.  
 
Zo is de afgelopen weken de beplanting rond het gehele terras verwijderd en is op 30 augustus 2012 de vrijkomende grond in gezaaid met gras. Dit heeft echter tijd nodig om te groeien. Om te voorkomen dat  men er door heen gaat lopen is er aan de terraszijde een rood wit lint geplaatst. Echter wat schetst onze verbazing, dat er leden zijn die hun hond niet onder controle hebben en deze vrolijk laten graven in de pas in gezaaide strook grond.
 
Langs deze weg het verzoek om het gras de kans te geven om goed te ontkiemen. Dus graag gebruik maken van de bestaande verharding wanneer u naar de velden gaat en honden aan de lijn in de omgeving van het clubhuis.
 
Uit het programma, voor de start van de competitie, blijkt dat er nogal wat oefenwedstrijden zijn gepland. Langs deze weg ook aan de trainers en coaches het verzoek om hierop toe te zien.
 
Namens de Beheercommissie
René. Beckmann.   

terug naar vorige scherm