Veilig Uit & Thuis (win fietsen voor je team)
9-9-2012  | 

Veiligheid is niet vanzelfsprekend. Elk jaar raken namelijk zo’n 13.000 kinderen gewond door een verkeersongeval. In ruim driekwart van de gevallen gebeurt dat binnen de bebouwde kom, dus ook op en rondom OHC Bully.Daarom is Toyota Nederland in 2011 in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland gestart met de meerjarige campagne: Veilig Uit & Thuis. En daar bent u als lid van onze club of als ouders van leden hard bij nodig! De boodschap is simpel: kinderen moeten veilig bij hun sportclub kunnen komen (of ze nu uit of thuis spelen).

 

U wilt toch ook dat alle jonge leden van Bully veilig bij hun vereniging kunnen komen? Help dan nu mee! Op www.veiliguitenthuis.nl vindt u allerlei Veilig Uit & Thuis Tips en voor de jonge sporters zelf is er ook een leuke actie bedacht:

 

 "Yell en kom op de radio!”

 

Op www.veiliguitenthuis.nl maken sportteams (6 t/m 14 jr) kans om met hun zelfgemaakte yell op de landelijke radio te komen! Ze helpen zo ook meteen mee om de veiligheidsboodschap onder de aandacht te brengen.

 

Eind mei maken deze jonge sporters ook nog eens kans op de hoofdprijs: coole fietsen voor het hele team! Het leuke is dat deze veilige fietsen speciaal in de clubkleuren van Bully gemaakt worden. Als ze daarmee rondfietsen vallen ze zeker weten op! En als er een team van Bullywint, dan ontvangt onze club ook nog een cheque t.w.v. € 2.500,- waarmee we de club nog veiliger kunnen maken. We kunnen daar bijvoorbeeld goede verlichting voor kopen of hesjes voor onze jeugd.

 

Op www.veiliguitenthuis.nl ontdekt u nog meer over deze campagne!

Helpt u mee?


terug naar vorige scherm