Hockey in Twente: 21 oktober 2012
22-10-2012  |

Dames, eerste klasse D: Amersfoort - Twente 6 - 1 (3 - 0). Twente, dat zonder Anne Schuppers, Roos van der Deen en Jade Fredrik speelde, kwam er in de eerste helft niet aan te pas. Dankzij de uitstekende doelverdedigster Elin Hofman bleef de schade beperkt. Na rust gaf Bernadette Haverkate haar ploeg weer hoop. Twente begon druk te zetten. Dat sorteerde niet het gewenste effect. De thuisclub scoorde nog drie keer.

Dames, eerste klasse D: Ede - EHV 1 - 3 (0 - 2). EHV speelde een uitstekende eerste helft. De Enschedese vrouwen kwamen verdiend met 2 - 0 voor. Routinier Marleen Schoo uit een strafcorner en de uitstekende spelende Liz Koopman scoorden voor EHV. EHV kreeg zelfs kansen op meer. In de tweede helft werd het bij 1 - 2 nog even spannend. Jeugdinternational Alessia Delogu schoot EHV in veilige haven. Loek van de Kasteele, de coach van EHV, is erg tevreden over de vorderingen met de strafcorner. EHV had in deze wedstrijd een rendement van 60 %.