DWF vanaf 10 november voor (vrijwel) alle teams
27-10-2012  | 

Na de invoering van het digitale wedstrijdformulier bij de jongste jeugd, wordt het DWF vanaf het weekend van 10 en 11 november 2012 ook ingevoerd voor de Junioren en Senioren in Oost Nederland. Alleen districtswedstrijden zullen digitaal afgehandeld worden.

 

Helaas gaan de volgende clubs voorlopig nog niet digitaal: Almelo, Apeldoorn, Arnhem (Velp), Dalfsen, Meeuwen, Flevoland, HC Hellendoorn Nijverdal, Kampen, Meppel, Bemmel, Oude Ijsselstreek. De wedstrijden tegen teams van deze verenigingen zullen nog met het oude formulier afgehandeld worden. Deze teams zijn ook verantwoordelijk voor het papieren wedstrijdformulier. Ook wedstrijden uit de bondscompetitie doen nog niet mee met het digitaal wedstrijdformulier.

Bij de junioren en senioren dienen de coaches VOOR de wedstrijd, waar mogelijk al vrijdag (senioren op zaterdag), de spelerslijst in te voeren. Vervolgens kunnen de scheidsrechters, direct na de wedstrijd, de kaarten en de uitslag invoeren. Tot slot kunnen de coaches de (eventueel) gevallen kaarten en uitslag accorderen.

Ook scheidsrechters zullen deze digitale wedstrijdformulieren moeten ondertekenen.
Dit kan door het gebruik van hun eigen lidnummer en de verificatie code welke de scheidsrechter van de coach/aanvoerder krijgt.

Belangrijk voor scheidsrechters! Staan je gegevens goed in Lisa genoteerd? Mail adres en 06- nummers? Weet je je eigen lidnummer? Dit nummer fungeert straks als je kaart- en inlognummer.

De handleidingen voor het digitale wedstrijdformulier kun je terugvinden achter de documenten op de website (wel eerst even inloggen).


terug naar vorige scherm