Fluiten bij zaalhockey? Geef je op!
15-11-2012  | 

De Zaalhockeycommissie en de Arbitragecommissie roepen scheidsrechters op zich te melden voor zaalhockey! Vind je het ook leuk eens in de zaal te fluiten? Ben je beschikbaar voor onze teams? Laat je dan horen!


Komende winterperiode gaan we met een aantal teams deelnemen aan de zaalhockeycompetitie. Daarbij moet ook gefloten worden. Ieder team dient daar voor te zorgen:

·         De A-teams en senioren nemen bij iedere wedstrijd een eigen fluitist mee.

·         De overige teams verzorgen het fluiten (= twee scheidsen bij 5 wedstrijden) tijdens een ‘thuisspeeldag’  wanneer OHC Bully gastheer is en zaalleiding heeft.

Kortom: daarvoor zijn veel scheidsrechters nodig! Wat enorm zou helpen voor de coaches en de zaalhockey commissie, is een lijst met beschikbare scheidsrechters. Wij gaan dus een lijst samenstellen met oproepbare scheidsrechters.

 

En daarvoor doen we een oproep aan onze leden: wie is er als scheidsrechter beschikbaar voor de zaal? Vele handen maken licht werk! Voor de fluitisten die in de zaal gaan fluiten zal er een spelregelavond worden georganiseerd om de specifieke regels  voor het zaalhockey uit te leggen. Zij zullen hiervoor worden uitgenodigd op een nog te bepalen dag en tijdstip.


We horen graag van jullie op [email protected]

De Arbitragecommissie

 

 

 

 

 

 

 


terug naar vorige scherm