Nieuwsblad Oldenzaal: Topdrukte op Bully-site
24-11-2008  | 
Dat de Bully-website voor het doorgeven van "last-minute-sneew-informatie" een goed medium is, blijkt wel uit het aantal bezoeken dat er op zaterdag 22 november 2008 werd geteld. In totaal is de website meer dan 1.000 keer bezocht door bijna 600 "unieke" bezoekers. Ter vergelijking: op een normale dag wordt de Bully website tussen de 200 en 300 keer bezocht.
 
De site is sinds dit seizoen in een totaal vernieuwd jasje gestoken. Naar voorbeeld van de hockeyclub Almere hebben nu al 190 verenigingen dit “LISA-concept” in gebruik. Het is een heel interactive site. De gegevens zijn voor de leden heel toegankelijk en de verschillende subcommissies zijn in staat direct in contact te komen met de leden voor wie ze een bericht hebben.
 
De scheidsrechters bijvoorbeeld worden via de mail en via de site opgeroepen om te komen fluiten. Natuurlijk zijn alle standen, uitslagen en het programma op de site te vinden en kan elk lid zijn profiel instellen en er een mooie foto bij plaatsen.
 

Doordat erg veel verenigingen nu zo’n actuele site hebben is het ook eenvoudig te kijken of er wel gespeeld wordt bij een te bezoeken vereniging. Dat hebben de mensen van “LISA”gemerkt. Topdrukte! Er is beloofd dat er snel een grotere server wordt geplaatst. Waar een paar sneeuwvlokjes al toe kunnen leiden…… www.ohcbully.nl


terug naar vorige scherm