HC Walcheren organiseert Beachhockeytoernooi
27-4-2013  | 

Hockeyclub Walcheren organiseert deze zomer een Beachhockeytoernooi. Zaterdag 13 en zondag 14 juli 2013 zullen teams uit het hele land strijden voor overwinningen in het mulle zand aan de Boulevard in Vlissingen.

 

November vorig jaar is Beach Hockey Zeeland begonnen met de organisatie van een nieuw toernooi. Deze spectaculaire variant van veldhockey is de laatste jaren steeds meer in trek gekomen bij hockeyers. Door de prachtige omgeving met zon, zee en strand is het de manier om de zomer door te komen.

 

Beach Hockey

Vijf spelers per team gaan de strijd aan om in het mulle zand het toernooi te winnen. Door de lastige ondergrond is er een extra dimensie aan de sport toegevoegd. De bal is gedurende het spel voor het grootste gedeelte van de tijd in de lucht. Dit zorgt voor vliegende aanvallen, air-dribbels en mooie zweefduiken van keepers en spelers. Door gemiddeld 30 doelpogingen per wedstrijd zorgt dit allemaal voor een bruisende hockeyshow!

 

Beach Hockey Zeeland

Zaterdag 13 juli zullen recreantenteams uit het hele land strijden voor de overwinning. Na afloop is er een BBQ en een spetterend feest op de Hockeyclub Walcheren. De minimumleeftijd voor de recreanten is 16 jaar.

 

Zondag 14 juli wordt er tijdens een officile voorronde gestreden om plaatsing voor het Nederlands Kampioenschap Beach hockey 2014. De minimumleeftijd voor de prestatieteams is 17 jaar.

 

Inschrijven

Vanaf 1 februari 2013 is het mogelijk om als team in te schrijven voor dit toernooi. Kijk voor meer informatie op www.beachhockeyzeeland.nlof neem voor vragen contact op met de organisatie via [email protected].Wij zijn ook te volgen via Facebook en Twitter.

 

NB: eerst oefenen op Het Hulsbeek!


terug naar vorige scherm