31 augustus: ruilbeurs
23-8-2013  | 

Op zaterdag 31 augustus 2013 van 10:00 tot 11.30 uur organiseert de BAC wederom een ruilbeurs in het clubhuis van Bully.

Voor:

-     mensen die nog goede hockeyspullen (rokje, korte broek, schoenen, stick etc) hebben, maar die te klein of niet meer nodig zijn. Deze ochtend biedt u de gelegenheid om het allemaal te verkopen. Let wel.... 25% van de verkoopwaarde gaat naar de Bully-jeugd voor hun activiteiten.

-        mensen die op zoek zijn naar het hier bovenstaande aanbod.

Wat nu te doen:

-         u hangt een briefje aan het te verkopen artikel.

-         u zet daar uw naam / telefoonnummer op én het bedrag wat u er voor wilt ontvangen (houdt u wel rekening met de 25% voor de Bully-jeugd).

-         en dan de spullen tussen 09:30 en 10.00 uur brengen in het clubhuis.

      -     tegen 11.30 uur de niet verkochte spullen of de verdienste komen ophalen.

Verder zullen deze ochtend ook de gevonden voorwerpen van afgelopen seizoen (na eerst gesorteerd en gewassen te zijn), in de verkoop gaan.Ook deze verkoop begint om 10:00 uur.
Bij de ruilbeurs kan men niet pinnen.
 
Deze ochtend zal de shop geopend zijn, voor de verkoop van enkele Bullyartikelen én men kan ook passen, cq bestellen van onze clubkleding.
Hier kan men wel pinnen.

Dus genoeg redenen om zaterdag 31 augustus a.s. vanaf 10.00 uur te komen kijken of er iets van uw gading bij zit. (verkoop zal exact vanaf 10.00 uur plaatsvinden en niet eerder).

Heeft u nog vragen c.q. opmerkingen hierover, dan horen wij die graag via
 
 
 

terug naar vorige scherm