Rabo NK Hockeytechniek
8-9-2013  | 

Sinds de start in 2009 is het Rabo NK Hockeytechniek inmiddels uitgegroeid tot hét jeugdhockey-evenement van Nederland met ruim 2.000 deelnemende kinderen in 2012. Ben je geboren tussen 15 juni 2000 en 15 juni 2006 en dol op hockey, dan is het Rabo NK Hockeytechniek echt iets voor jou! Belangrijkste is niet je huidige basistechniek, maar je inzet.

 

En we vieren ons 5-jarig jubileum met een heel bijzondere editie. Als je door mag naar de grote finale, krijg je kaartjes voor het WK Hockey en speel je ook nog eens de NK-finale tijdens het WK in Den Haag! Hoe?

 

Je geeft je op voor een voorronde bij jou in de buurt. Vanaf eind augustus verschijnt op deze website wekelijks een ‘Rabo Skills Challenge’.

 

Internationals doen in totaal 6 oefeningen (challenges) voor op video. Zo kun je thuis alvast goed oefenen en start je goed voorbereid aan het Rabo NK Hockeytechniek. Vervolgens mogen er elke voorronde per leeftijdscategorie een aantal deelnemers door naar de grote finale. Het aantal finalisten per voorronde is uiteraard afhankelijk van het niveau.

 

Je valt in ieder geval altijd in de prijzen als je meedoet. Elke deelnemer gaat hoe dan ook naar huis met een Rabobidon, een NK-hockeybal, een T-shirt, een medaille en een geweldige ervaring rijker!
 
Kijk op www.rabosport.nl/hockeytechniek voor meer informatie. 

terug naar vorige scherm