Meisjes 6E3 al 53 loten Grote Clubactie
25-9-2013  | 

Evenals voorgaande jaren doet Bully mee aan de Grote Clubactie. Via de coaches hebben alle jeugdleden (C t/m Benjamins) de lotenboekjes ontvangen. We hopen op een groot aantal verkochte loten, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de vereniging.

Wij gaan er van uit dat alle spelers / speelsters gemotiveerd zijn om zoveel mogelijk loten te verkopen. Voor de drie beste verkopers van Bully is er zelfs een leuke attentie. 

Om de lotenverkoop van de grote clubactie extra een boost te geven, kan het team met de hoogste gemiddelde opbrengst gratis kaarten winnen voor het WK Hockey 2014 in Den Haag. Meisjes 6E3 is al goed op weg. Dit team heeft al 53 loten verkocht.

De "spelregels” staan in het kort op de voorkant van het boekje en uitgebreider op pagina 2. Onze voorkeur gaat uit naar automatische incasso door middel van een eenmalige machtiging.

De boekjes kunnen weer ingeleverd worden in het clubhuis in de daarvoor bestemde bus / bak op de bar. Graag zo snel mogelijk retour echter vóór 10 oktober 2013.

Voor vragen kun je altijd bij terecht. Mede namens de sponsorcommissie alvast hartelijke dank voor jullie inzet.

Henry Kielstra (06 - 1453 7462)


terug naar vorige scherm