EUROSPED nieuwe doeksponsor
28-5-2014  | 
Op 15 mei 2014 hebben we gezamenlijk het sponsor contact ondertekend met EUROSPED OLDENZAAL. Sinds de oprichting in 1993, heeft Eurosped B.V. vanuit haar vestigingsplaats, de historische Hanzestad Oldenzaal, ook wel "de glimlach van Twente" genoemd, naam gemaakt in de transport- & expeditiebranche. Eurosped profileert zich als een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in transport en logistiek.  


Het ervaren en enthousiaste Eurosped-team staat altijd voor u klaar en zorgt voor een optimale en persoonlijke begeleiding van uw transportopdrachten. Ongeacht of het fijnmazige distributie van pakketjes, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, complete trailerladingen, wegtransport, lucht- of zeevrachtzendingen betreft: Eurosped biedt u passende en concurrerende oplossingen.. ..en dat wereldwijd! 


Daarnaast heeft Eurosped zeer veel expertise in Value Added Logistics activiteiten en spreekt het voor zich dat ook  de reguliere warehousing voor Eurosped tot de dagelijkse activiteiten hoort.


Foto: Jan Rodel eigenaar Eurosped Oldenzaal.


terug naar vorige scherm