Bully in De Glimlach
28-6-2014  | 

Op de velden van de Oldenzaalse hockeyclub Bully is het in deze vakantiemaanden een drukte van belang. Natuurlijk wordt er hard gewerkt aan de samenstelling van de teams. Met ruim 1.050 leden is dat een hele kluif. Voorzitter Herman Kemna: ‘De vereniging groeit nog steeds, mede door de Nederlandse successen op internationaal niveau. Ook in de jongenslijn gaat het voortreffelijk. Het ziet er naar uit dat we op de D-lijn zelfs met drie teams aan de competitie gaan deelnemen. De KNHB heeft ons succes ook opgemerkt en ons genomineerd als snelst groeiende vereniging op de jongenslijn. Het succes op dit gebied is ook te danken aan het beleid dat we enkele jaren geleden hebben ingezet. Jongens kunnen vanaf hun vijfde jaar lid worden en mogen eerst een jaar gratis met de vereniging kennismaken en krijgen dan een compleet kennismakingspakket met alle benodigde zaken als tas, bal, bitje en stick. Zo is de drempel lekker laag om eens bij Bully kennis te maken. Veel gezinnen vinden het ook een pré dat er bij de hockey met het hele gezin gesport kan worden.’

 

‘Funky Hockey’
Alle scholen worden in de groepen 2 en 3 uitgenodigd om gebruik te maken van de trainingsfaciliteiten van Bully. Zowel van de trainingen op het complex van Bully aan de Sportlaan als van de ‘Funky Hockey’ op de scholen zelf wordt veel gebruik gemaakt. Eind juni is er altijd een scholentoernooi voor de kinderen uit groep 3. Lid worden van Bully? Aanmelden kan via de site www.ohcbully.nl

 

Livestream aanleg waterveld
Om in de top van de landelijke hockeycompetities mee te draaien is een waterveld een must. Bij Bully, waar met name verschillende jeugdteams tegen de landelijke top aanzitten, is dan ook een hartenwens in vervulling gegaan nu er begonnen is met de aanleg van het waterveld. He is een hele investering waar de gemeente Oldenzaal en het bestuur van Bully deze week hun fiat aan gegeven hebben. Over goed een maand zal het veld operationeel zijn. Voordat het zover is moet de ondergrond eerst worden aangepast en komt er uiteindelijk een zogenoemd vol waterveld op het hoofdveld te liggen. Om geld te genereren voor het nieuwe waterveld zijn er een aantal acties op touw gezet. Elke vierkante meter is te momenteel koop. Voor 10 euro heb je je eigen stukje van het veld. Er zijn al veel bedrijven, maar ook families die hierop ingetekend hebben.

 

Na de vakantie zijn de teams bekend en gaan de leden op pad met loten. waarmee geweldige prijzen te winnen zijn. Alle informatie over het waterveld is te vinden op www.bullywaterveld.nl. Daar is zelfs via een livestream de hele aanleg dagelijks te volgen. Het oude kunstgras kan nog best een tweede leven hebben. Het kunstgras is binnenkort gratis af te halen aan de Sportlaan. Mensen die interesse hebben kunnen via [email protected] de nodige informatie krijgen.

 

Op de achterkant van "De Glimlach” staat de foto’s van onze kampioenselftallen van seizoen 2013 – 2014. Ga hiervoor naar http://www.glimlachtwente.nl/of http://issuu.com/twinsense/docs/glimlachw262014.

 

Bron: De Glimlach van Oldenzaal van 25 juni 2014


terug naar vorige scherm