Nieuwe Clubsponsor bij Bully?
5-7-2014  | 

Al enige tijd voert de Sponsorcommissie, samen met het Bestuur, intensief gesprekken met een potentiële Clubsponsor voor Bully. We verwachten dat we binnenkort de naam van de nieuwe Clubsponsor kunnen presenteren. Dit zullen we uiteraard pas doen, zodra de onderhandelingen zijn afgerond en de overeenkomst is getekend.

 

Het is onze bedoeling dat alle de leden van Bully de wedstrijden gaan spelen in een nieuw (club) shirt, waarop uiteraard de naam van de nieuwe Clubsponsor is vermeld. Aangezien het nieuwe clubshirt er wellicht iets anders uit zal komen te zien dan onze huidige shirts en er ook op een eigen bijdrage van de leden wordt gerekend, zullen we dit voorleggen aan de ALV van het najaar van 2014. De productie van de shirts zal enige tijd vergen, daarom verwachten we dat de levering hiervan pas begin 2015 zal plaatvinden. Concreet: pas na de winterstop van seizoen 2014 – 2015 spelen we in het nieuw.

 

Wij melden dit voornemen nu al, omdat we weten dat enkele teams al bezig willen gaan met het (laten) vervaardigen van nieuwe wedstrijdshirts voor het komende seizoen. Hierbij gaan de teams zelf op zoek naar teamsponsors om de "eigen” kosten van de kleding te verminderen. Vanaf het komend seizoen is dit niet meer toegestaan voor wat betreft de thuisshirts, deze worden voorzien van de naam van de Clubsponsor. De teams zijn wel vrij om andere sponsors te benaderen voor uitingen op uitshirts, broeken / rokjes, trainingspakken, etc.

 

Denk bij het werven van teamsponsors ook aan de vereniging. We zouden het zeer op prijs stellen als deze teamsponsors ook sponsor van de vereniging worden. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een bord of doek langs het veld of door middel van een banner op de Bully-site. Neem hierover contact op met de voorzitter van de Sponsorcommissie: Cor Spaanstra (06-2248 7863 / [email protected]).


terug naar vorige scherm