Scheidsrechters in het zonnetje!
2-9-2014  | 

Graag wil ik de leden van Bully namens de KNHB voor het volgende uitnodigen: (Let op: de uitnodiging geldt voor alle leden van Bully. Iedereen is welkom.)

 

Als scheidsrechter zorg jij ervoor dat onze wedstrijden op een sportieve manier en volgens de spelregels verlopen zodat spelers kunnen genieten van het spelletje. De meeste spelers en coaches weten dat natuurlijk wel, maar staan daar vaak te weinig bij stil. De KNHB vindt het van groot belang dat scheidsrechters gewaardeerd worden en positieve aandacht krijgen zodat jullie nog meer plezier hebben in het fluiten. En dat is precies de bedoeling van de Week van de Scheidsrechter, de jaarlijkse waarderingscampagne van NOC*NSF.


Om jou in het zonnetje te zetten, willen we je hierbij uitnodigen voor het arbitragecafé in het clubhuis van Bully op maandag 29 september van 20.00 - 21.30 uur.


Onder het genot van een drankje krijg je van een jonge, enthousiaste bondsscheidsrechter uit de hoofdklasse een spelregelbriefing en is er gelegenheid om vragen te stellen over zijn / haar fluitervaringen. Door middel van beelden van spelsituaties en een quiz "petje op, petje af” word je op een leerzame en ludieke manier op het nieuwe seizoen voorbereid. Als blijk van waardering en om je een nuttige tool in handen te geven, ontvang je ook een speciale KNHB tossmunt!  Dit alles geeft je hopelijk
energie om er weer een mooi seizoen van te maken.


Aanmelden
Geef je zo spoedig mogelijk op door een mail te sturen naar Arthur Wijma, [email protected].

 

 

Hopelijk zien we je in het arbitragecafé!

Met vriendelijke groet,

 

Arthur Wijma

Arbitragecommissie Bully


terug naar vorige scherm