Binnenkort bij Bully
24-9-2014  | 
  • Maandag 29 september 2014: KNHB Scheidsrechterscafé

In samenwerking met een hoofdklasse scheidsrechter organiseert de Arbitragecommissie van Bully een boeiende bijeenkomt waar de spelregels van ons spelletje centraal staan. Alle belangstellenden zijn welkom, dus niet allen de scheidsrechters. Opgeven kan nog via [email protected].

 

  • Woensdag 1 oktober 2014: Algemene Ledenvergadering

Het bestuur nodigt alle leden uit om samen van gedachte te wisselen over hoe het afgelopen seizoen verlopen is, wat we ervan hebben geleerd en wat de plannen voor het komende seizoen zijn.

 

  • Zondag 12 oktober 2014: Recreatief seniorentoernooi

Bijna geen van de senioren- en veteranenteams heeft deze zondag competitieverplichtingen. De spelers van al deze "vrije” teams worden door de nieuwe BAC uitgenodigd voor een gezellige hockeymiddag.

 

  • Zaterdag 25 oktober 2014: Feestelijke opening nieuwe kunstgras

Dit belooft een leuke dag te worden met voor elk wat wils. Veel spelers worden uitgedaagd om actief mee te doen. Anderen komen "slechts” voor de gezelligheid. Enkele hoogtepunten van deze dag zijn ongetwijfeld de openingshandeling van het nieuwe veld, de ondertekening van het contract met de nieuwe clubsponsor en de trekking van de grote waterveldloterij. Uiteraard sluiten we deze dag af met een spetterend feest!

 

Houd de Bully-site en –app in de gaten voor nadere informatie over al deze activiteiten.


terug naar vorige scherm