Wint Bully een watertappunt?
2-10-2014  | 
Er zijn veel sportverenigingen in Nederland die willen verduurzamen. Maar waar begin je? De Menukaart Duurzaam Verenigen staat vol maatregelen die je als vereniging kunt nemen, dat maakt het gemakkelijker om de eerste stap te zetten. Meer dan veertig verenigingen zijn inmiddels aangemeld om kans te maken op gratis plaatsing van een watertappunt. In de maand oktober 2014 kun je stemmen op de vereniging met de beste motivatie.

 

ABN AMRO vindt de verduurzaming van sportverenigingen in Nederland belangrijk en levert hier een concrete bijdrage aan door deze verenigingen te ondersteunen met een financiering. Als duwtje in de rug biedt zij in samenwerking met waterbedrijven Vitens en PWN een watertappunt voor verenigingen aan.

 

Hoe wint Bully een watertappunt?

1: Ga naar de website http://goo.gl/kprHQC

2: Stem vervolgens op OHC Bully

3: Klik rechts op deze pagina op ‘Zet een Stip’

4: Vul de benodigde gegevens in.

5: Er wordt een e-mail naar verzonden naar het door jou opgegeven mailadres, vergeet niet op deze link te klikken!

 

Je hebt nu gestemd! Deel dit bericht en zorg er zo voor dat Bully zo veel mogelijk stemmen verzamelt! Wacht niet te lang. Stemmen kan nog tot 31 oktober 2014.

 

"Voor Bully is 'duurzaamheid' geen doel, maar een middel om het milieu zo veel mogelijk te ontlasten en onze (toekomstige) exploitatielasten structureel te verlagen"


terug naar vorige scherm