Nieuw jaar / nieuw shirt
31-12-2014  | 

Bij de ALV van oktober 2014 is het nieuwe Bully Clubshirt gepresenteerd. Ook bij de feestelijke opening van het nieuwe waterveld hebben jullie de nieuwe Bully outfit kunnen bewonderen. Binnenkort is het dan zover: de nieuwe shirts kunnen worden gepast en opgehaald.

 

Passen / ophalen kan in het clubhuis van Bully. Hierbij hanteren we het volgende schema:

-               A-jeugd: dinsdag 13 januari (18.30 - 19.30 uur).

-               B-jeugd: dinsdag 13 januari (19.30 - 20.30 uur).

-               C-jeugd: woensdag 14 januari (18.30 - 20.30 uur).

-               D-jeugd: donderdag 15 januari (18.30 - 20.00 uur).

-               Senioren / Veteranen: donderdag 22 januari (18.30 - 20.30 uur).

-               E- en F-jeugd: vrijdag 23 januari (18.00 - 20.00 uur).

-               Keepers: zaterdag 24 januari (10.30-12:00 uur).

 

Zaterdag 24 januari is tevens de inhaaldag voor degenen die op het vastgestelde pas- en ophaalmoment zijn verhinderd. Leden die hun shirt dan nog niet afgehaald hebben kunnen zich tot 14 februari 2015 melden bij ‘t Hoen Sport in Enschede om dit op vertoon van een kaartje alsnog te doen.

 

Spelregels voor teams die verplicht spelen met rugnummers:

-               De spelers passen individueel de shirts en leveren deze in bij de coach / aanvoerder.

-               De  coach / aanvoerder levert vervolgens alle shirts van het team compleet in met daarbij een nummerformulier voor de nummer / maat verdeling. Dit formulier wordt door ’t Hoen verstrekt.

-               De kosten van nummeren is niet voor de teams zelf. Bully betaald dit bij teams waar het verplicht is zoals: Dames 1 en Heren 1.

-               De overige teams die de shirt genummerd willen hebben, dienen dit zelf te betalen. Het is echter de bedoeling om zo veel mogelijk shirts ongenummerd te houden.

 

Speciale spelregels voor de keepers. Jullie kunnen op zaterdag 24 januari een keepershirt passen. Deze worden later uitgeleverd. Dus niet op de dag zelf. Voor eigen rekening extra shirts bijkopen in een tweede kleur is mogelijk. Hierbij heb je de keuze uit twee kleuren: rood of zwart. Tevens mag je kiezen voor shirts met lange of korte mouwen.

 

Wellicht zijn enkele teams ook toe aan nieuwe oranje uitshirts. Uiteraard is dit ook mogelijk, maar pas vanaf seizoen 2015 – 2016. Bij de uitgifte van januari 2015 beperken we ons tot de uitgifte van de nieuwe thuisshirts. Let op: de oranje uitshirts horen niet tot de sponsorafspraak tussen Bully en de Rabobank. Hierover volgt te zijner tijd nadere informatie.

 

Het bestuur van Bully wenst alle leden en supporters een sportief en gezond 2015.

 

Jasper Busscher

Maarten van Eekelen

Herman Kemna

Tijs Keuper

Gert Spiele


terug naar vorige scherm