Ervaren Busscher komt verdediging versterken om titelaspiraties waar te maken!
3-3-2015  | 

Oldenzaal - Hoewel er officieel nog geen contract getekend is, liet Max Busscher zaterdag op het Oldenzaalse tv-kanaal geen twijfel bestaan over zijn toekomst.

 

"Ik ga naar Bully Heren III, voor minimaal één jaar”, liet de verdediger weten nadat hij kort ervoor had verklaard weer terug te keren op de Twentse hockeyvelden.

 

De 35-jarige Busscher is de zoveelste speler die terugkeert naar zijn favoriete club Heren III. "ik kies bewust voor dit team, ervaren, gedreven en altijd spelend om prijzen, hier kan ik iets toevoegen” aldus een opgetogen Busscher.

 

"Zo is het leven. Ik ben zes jaar weg geweest. Met Heren III werd ik kampioen in 2007, daarna nog twee seizoenen voor Heren I. Maar de sfeer en sportieve drang van deze club heeft de doorslag gegeven”. Hoveling was euforisch toen Busscher aangaf zijn handtekening te zetten. Max speelt dit seizoen met het gewilde nummer 25.

 

"Naast de talentvolle Jonker hebben we een ervaren jongen aan ons weten te binden. De titelaspiraties groeien met de week” aldus een opgetogen Hoofdkoots Hoveling.

 

Bron: Het Nieuwsblad van Oldenzaal.


terug naar vorige scherm