12 april TD bij Bully
18-3-2015  | 

Niet alleen het Six-a-Side Toernooi is op komst, de Afterparty dient zich een week later al aan! De eerste TD van 2015, een voorbode van (hopelijk) een aantal kampioenschaps-feesten, hét feestelijke hoogtepunt van de 2e seizoenshelft; Extravaganza bij OHC Bully!

 

Vergeet daarom niet om, naast je sportoutfit, je meest extreme en gekke kostuum, lederhose, skipak of andere extravagante outfit in je hockey-tas te stoppen. Zorg dat jij en je team er 12 April helemaal ‘Extravagant’ bij zijn, want er vallen zowel individueel als voor groepen prijzen te behalen!

 

Gek, gekker, gekst! 

Extreem, extremer, extreemst!

 

Ook deze keer zal er weer voor eten worden gezorgd, hiertoe ontvangt je coach en/of aanvoerder een envelop met daarin een deelnamelijst. Opgave voor het eten kan tot 29 Maart bij de aanvoerder van je eigen team!

 

Na afloop van de wedstrijd van Heren 1 (rond 16.00) zal de muziek starten, waarna rond een uurtje of 17.00 het eten wordt gereserveerd. Nadien barst het feest los met DJ Olivier! Dit alles vindt uiteraard plaats in het Clubhuis van Bully!

 

Niet vergeten: Geef aan dat je er bij bent en nodig je vrienden uit om ook te komen! Dat kan hier: https://www.facebook.com/events/410756812438552/

 

Binnenkort ontvangt je aanvoerder een opgavelijst voor deelname aan het eten. Niet in een team en wil je toch mee-eten? Stuur dan even een PB, ook voor uit-teams.

 

Like de Bully Pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! https://www.facebook.com/OHCBully

 

Tot dan!

Groetjes,

Arjan Aalbers,
Jeroen Elhorst,
Tijs Keuper,
Marc van der Woning &
Rutger-Jan Gelink


terug naar vorige scherm