Mail gemist?
2-4-2015  | 

Vanmiddag is een mail met de aankondiging van het TD van 12 april 2015 gezonden naar de B- en A-jeugd en alle senioren / veteranen.

 

Helaas kregen we een aantal meldingen dat het mailadres niet meer bestond. Dit betrof voornamelijk mailadressen van @home en @ziggo. Dus als je vanmiddag geen mail ontvangen hebt, geef je nieuwe / juiste mailadres dan even door via [email protected].

 

Hieronder (nogmaals) de tekst van de gemiste mail:

 

Beste lid,

 

April doet wat hij wil! En al helemaal bij Bully, want naast een fantastisch six-a-side toernooi op 6 April, staat volgende week (12 april) de TD alweer op het programma!

 

Het thema is ‘Extravaganza’. Vergeet daarom niet om, naast je sportoutfit, je meest extreme en gekke kostuum, lederhose, skipak of andere extravagante outfit in je hockey-tas te stoppen. Zorg dat jij en je team er 12 April helemaal ‘Extravagant’ bij zijn, want het leukst verklede team en de leukst verklede speler ontvangen een toepasselijke prijs!


Gek, gekker, gekst! 
Extreem, extremer, extreemst!

Na afloop van de wedstrijd van Heren 1 (rond 16.00) zal de muziek starten, waarna rond een uurtje of 17.00 het eten wordt gereserveerd. Nadien barst het feest los met DJ Olivier! Dit alles vindt uiteraard plaats in het Clubhuis van Bully!

 

Niet vergeten: Is de opgavelijst voor het eten al ingevuld en deze samen met het geld in gesloten envelop ingeleverd? Zo niet, doe dit dan zo snel mogelijk! Anders kunnen we niet garanderen dat er voor iedereen eten aanwezig is.
Óók niet vergeten: Geef aan dat je er bij bent en nodig je vrienden uit om ook te komen! Dat kan hier: https://www.facebook.com/events/410756812438552/J
Like de Bully Pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

https://www.facebook.com/OHCBully

 

Tot dan!

 

Groetjes,

 

Arjan Aalbers,
Jeroen Elhorst,
Tijs Keuper,
Marc van der Woning &
Rutger-Jan Gelink


terug naar vorige scherm