Nog 1 maand om in te schrijven voor het zaalprogramma 2015-2016!
2-5-2015  | 

De eerste maand om in te schrijven voor deelname aan het zaalprogramma 2015-2016 is inmiddels voorbij. Er hebben zich al veel leden ingeschreven, maar jij (nog) niet. Inschrijven kan nog tot en met 31 mei 2015. Direct na 31 mei legt de Zaalhockey commissie de zaalcapaciteit voor het komende seizoen vast bij de zaalverhuurders, gebaseerd op de inschrijvingen op 31 mei. Inschrijven na deze datum is dus niet meer mogelijk, tenzij in uitzonderlijke gevallen, ter bepaling door de Zaalhockey Commissie. Kortom, als je komend seizoen mee wilt doen aan het zaalprogramma, schrijf je dan snel in!


De volgende ledengroepen kunnen zich individueel inschrijven voor het komende zaalseizoen:

 

  1. Dames en Heren 1;
  2. Dames en heren senioren;
  3. Dames en heren veteranen;
  4. Junioren meisjes en jongens D tot en met A en E8-leden die naar de D gaan;
  5. Jongste Jeugd meisjes en jongens die nu in de E6 zitten en volgend seizoen naar de E8 gaan.

 

De jongste jeugd leden die in het nieuwe seizoen spelen bij de 5-jarigen, de Benjamins, de onderlinge F, de F-teams in de KNHB competitie en de E6-teams, hoeven zich NIET voor het zaalprogramma 2015-2016 in te schrijven. Voor deze ledengroep geldt een kosteloze, maar wel verplichte deelname aan het zaalprogramma.


Alle informatie over het zaalprogramma 2015 – 2016 kun je lezen in de hieronder genoemde documenten, die in mijn mail van 1-4-2015 als bijlage zijn meegestuurd. Je vindt deze documenten ook in de nieuwsrubriek op de Bully-site:

 

  • Kaders en Afspraken zaalhockey OHC Bully 2015-2016
  • Selectiebeleid zaalhockey OHC Bully

 

De voorgestelde contributie voor deelname aan het zaalprogramma 2015-2016 bedraagt € 60,- voor alle ledengroepen. De hoogte van de contributie moet nog definitief worden vastgesteld door het Bestuur (en eventueel ALV). Zodra dit is gebeurd, zal de Zaalhockey Commissie dit aan alle deelnemers communiceren.


Inschrijven voor het zaalprogramma kan als volgt:

 

  1. Ga naar www.ohcbully.nl en log in met het lidnummer en wachtwoord van de speler die je wilt aanmelden, via de button [Inloggen].
  2. Onder in het scherm (in het witte vlak) zie je "Evenementen” staan. Kies daar voor "aanmelden” bij het evenement "Inschrijven zaalhockey 2015-2016”. Op deze wijze kun je jezelf ook weer afmelden. Kies dan voor "Afmelden”.

 

Als je (nog) geen account of wachtwoord hebt, kun je die aanvragen via [email protected].


Als je in het account van het lid dat je wilt aanmelden geen inschrijfmogelijkheid ziet staan en het lid behoort wel tot een ledengroep die zich kan inschrijven, stuur dan even een berichtje naar [email protected].


Wil je jezelf opgeven als zaalcoach, stuur dan een mail naar Patrick Nijhuis: [email protected].


Tot ziens in de zaal!


De Zaalhockey Commissie


terug naar vorige scherm