Sluiting inschrijving zaalprogramma 2015-2016 nadert!
17-5-2015  | 
Op 31 mei sluit de inschrijving voor het zaalhockeyprogramma 2015-2016. Je hebt nog 14 dagen de tijd om in te schrijven. Er hebben zich al bijna 300 leden ingeschreven.

Inschrijven na 31 mei is NIET meer mogelijk, tenzij in enkele uitzonderlijke gevallen. Dit ter bepaling door de Zaalhockey Commissie. In het afgelopen seizoen hebben we erg veel werk gehad aan het als nog opnemen van vele tientallen spelers die zich niet hadden aangemeld. We hebben dit gedaan omdat vorig seizoen de eerste keer was dat spelers zich via individuele en open inschrijving konden aanmelden. Dat argument geldt komend seizoen niet meer. De Zaalhockey Commissie zal de deadline van 31 mei dus strikt hanteren!

Inschrijven voor het zaalprogramma kan als volgt:
  1. Ga naar www.ohcbully.nl en log in met het lidnummer en wachtwoord van de speler die je wilt aanmelden, via de button [Inloggen].
  2. Onder in het scherm (in het witte vlak) zie je "Evenementen” staan. Kies daar voor "aanmelden” bij het evenement "Inschrijven zaalhockey 2015-2016”. Op deze wijze kun je jezelf ook weer afmelden. Kies dan voor "Afmelden”.
Als je (nog) geen account of wachtwoord hebt, kun je die aanvragen via [email protected]

Als je in het account van het lid dat je wilt aanmelden geen inschrijfmogelijkheid ziet staan en het lid behoort wel tot een ledengroep die zich kan inschrijven, stuur dan even een berichtje naar [email protected]

Wil je jezelf opgeven als zaalcoach, stuur dan een mail naar Patrick Nijhuis: [email protected]

Tot ziens in de zaal!

De Zaalhockey Commissie


terug naar vorige scherm