Super Sunday bij Bully op 31 mei 2015
27-5-2015  | 

Zondag 31 mei 2015 spelen jullie Dames 1 en Heren 1 de laatste thuiswedstrijd van seizoen 2014 – 2015! Op deze zonovergoten zondag (21 graden) willen we jullie dan ook van harte uitnodigen om ons nog één keer te komen aanmoedigen! Wat hebben we van jullie nodig? Kom gezellig met je teamgenoten / familie / vrienden naar Bully en neem zo veel mogelijk mee naar het veld! Denk aan spandoeken, toeters etc. als het maar kabaal maakt! Dan maken wij er voor jullie een onvergetelijke hockeyzondag van!!

 

De wedstrijden:

  • Bully Dames 1 heeft zich twee weken geleden veilig weten spelen en wil de laatste thuiswedstrijd graag in stijl afsluiten door een prachtige pot neer te leggen tegen de  nummer 1: Beuningen Dames 1! Hierbij is al jullie support van harte welkom en we hopen jullie dan ook om 12:45 uur te mogen verwelkomen langs de lijn om jullie Dames nog een laatste keer aan te moedigen!

 

  • Bully Heren 1 is dit seizoen nog steeds ongeslagen en wil deze reeks aankomende zondag dan ook graag doorzetten tegen HC Twente Heren 1. In een zinderende uitwedstrijd werden de mannen uit Hengelo eerder dit seizoen met 5 - 6 verslagen! Een wedstrijd vol spanning en sensatie! Zondag word er vanaf 14:45 uur dan ook niets minder dan vuurwerk verwacht van beide teams, die op het scherpst van de snede zullen strijden om deze streekderby te winnen!

 

Tevens word er na de wedstrijd afscheid genomen van een aantal spelers, waaronder Daan ter Keurs, die na 20 jaar (440 wedstrijden) in de hoofdmacht heeft besloten dat het "Mooi is geweest!"

 

Om deze levende legende een zo mooi mogelijk afscheid te geven zou het mooi zijn dat zo veel mogelijk van jullie aanwezig kunnen zijn!

 

Namens Dames en Heren 1 alvast bedankt voor al jullie support en tot zondag!!


terug naar vorige scherm