Vanaf 19 september 2015: Grote Clubactie bij Bully
15-9-2015  | 

Zaterdag 19 september 2015 start de lotenverkoop van de grote clubactie weer. Elk jaar halen we een substantieel bedrag op wat volledig ten goede komt van onze jeugdafdeling. Maar liefst 80% van elk verkocht lot is voor Bully!.

 

De verkoopboekjes kunnen de coaches (van de B-, C-, D- en Jongste Jeugd) vanaf zaterdag 19 september 2015 ophalen bij de gastvrouw in het clubhuis.

 

Hierbij dan ook het verzoek om de verkoopboekjes op deze zaterdag daadwerkelijk op te halen en te verdelen over de spelers van je team. Dan is de start van de verkoop voor alle leden gelijk. Ook voor de uitspelende teams: graag even melden bij de gastvrouw in het clubhuis.

 

De betaling van de loten geschiedt door middel van een éénmalige machtigingen, zodat de kinderen niet met contant geld over straat hoeven. Zodra het geld wordt afgeschreven, wordt op het bankafschrift het lotnummer vermeld. De eventuele prijzen worden op dezelfde bankrekening gestort.

 

De boekjes met de verkochte loten kunnen worden ingeleverd in de inlever-box die in het clubhuis van Bully. Deze box staat op de bar.

 

Ik hoop dat de coaches de spelers en/of speelsters willen motiveren om zoveel mogelijk te verkopen. Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn dan hoor ik dit graag.

 

Alvast bedankt namens de sponsorcommissie Bully,

 

Henry Kielstra (06 - 14 53 74 62)


terug naar vorige scherm