Informatie zaalprogramma 2015-2016
13-11-2015  | 
Hallo zaalhockeyers,

Per 12 november zijn nu ook de prestatieve zaalteams in de KNHB-competitie bekend. Vanaf nu staan alle zaalteams op de site.

De KNHB heeft op 9 november het zaalwedstrijdschema vrijgegeven, maar daar gaan nog enkele zaken in wijzigen. Zo zijn we momenteel met de KNHB in overleg om de wedstrijden op 7 februari 2016 (Carnaval) te verplaatsen. 

Het TVO-wedstrijdschema is uiterlijk zaterdag 14 november bekend. We zullen het TVO-schema in eerste instantie in de nieuwsrubriek op de Bully-site zetten en naar alle zaalcoaches sturen. Later zullen we de TVO-zaalwedstrijden proberen in LISA te zetten. Dat gaat helaas niet geautomatiseerd, dus dat kost wat tijd.

Dinsdag 17 november is er om 20.00 uur een zaalcoachavond in het clubhuis. We adviseren alle zaalcoaches om deze avond niet te missen.

Voor zaalteams die in de KNHB-competitie spelen is er mogelijkheid om in november in de zaal te trainen. Neem als coach of trainer contact op met Patrick Nijhuis om zaaluren te claimen.

De zaalcompetitie begint zowel voor de KNHB als voor de TVO op 6 december. De reguliere zaaltrainingen beginnen voor de E8 t/m Senioren vanaf 30 november en voor de Jongste Jeugd F en E6 vanaf 4 januari. Voor de Jongste Jeugd worden er in december en februari nog zaalevenementen georganiseerd. Informatie daarover volgt nog via de Junioren Commissie Jongste Jeugd Groep.

De ZHC kijkt uit naar het zaalseizoen. Nog maar een paar weken en dan begint het! Wij hopen dat het een uitstekend seizoen wordt, met leuk zaalhockey en goede prestaties.

De Zaalhockey Commissie
 

terug naar vorige scherm