WARMING-UP CLINIC "Let's Get back to the pitch!" voor ABCD-Keepers
19-1-2016  | 

Op 26 februari a.s. organiseert SGK Academy een warming-up clinic voor ABCD keepers ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft van de veldcompetitie. Deze kleinschalige clinic heeft slechts een beperkt aantal plaatsen en duurt van 12 - 15 uur. Locatie : AMHC Amersfoort.

 

SPELERS EN KEEPERS OPGELET!!

SGK Academy & Go4Hockey: THE total hockeyexperience!

 

Op 2e Paasdag (28 maart) organiseren SGK Academy en Go4Hockey een unieke tophockeydag voor spelers en keepers in de C/D jeugd. Locatie van dit evenement is AMHC Amersfoort.

 

De dag bestaat uit een ochtend- en middagprogramma met uitdagende oefeningen en wordt afgesloten met een klein toernooi, om al het geleerde in praktijk te brengen.

 

Go4Hockey onder leiding van Lars Verboom organiseert clinics en meerdaagse hockeykampen op diverse locaties in het land. SGK Academy onder leiding van Salman Akbar is gespecialiseerd in keepersclinics. Beide organisaties hebben de krachten gebundeld om spelers en keepers gezamenlijk een hockeydag van hoog niveau aan te kunnen bieden. Er is plaats voor dertig spelers en twintig keepers. Door deze kleinere setting is het mogelijk om meer persoonlijke aandacht aan de spelers en keepers te geven. 

 

Inschrijven kan via onderstaande adressen :

Spelers :  www.go4hockey.nl 

Keepers :  www.sgkacademy.com


terug naar vorige scherm