Resultaten zaalseizoen OHC Bully 2015-2016
13-3-2016  | 

Het zaalseizoen zit er op. Het vizier is weer gericht op het veld. Maar, voor de Zaalhockey Commissie (ZHC) beginnen de voorbereidingen alweer voor het zaalhockeyseizoen 2016-2017.

 

Zoals elk jaar, evalueren we het afgelopen zaalseizoen. We stellen vast wat er goed ging in de zaal en wat volgend seizoen beter kan. De ZHC verzamelt alle input van betrokkenen bij de zaalactiviteiten, rubriceert en voegt haar eigen bevindingen toe. Daaruit volgt een rapportage die besproken wordt in de Hockey Commissie en het Bestuur. De aanbevelingen daaruit voeren we door in het volgende seizoen, zodat het komende seizoen nog leuker, beter en succesvoller wordt.

 

De ZHC wil alle betrokkenen bij het zaalseizoen 2015-2016 hierbij hartelijk danken voor de tijd, de energie en de moeite die jullie er in hebben gestoken om van het seizoen een groot succes te maken. Zonder jullie lukt dat niet. Resultaat is, dat we zo’n 700 Bully spelers en speelsters een geweldig zaalseizoen hebben kunnen bieden. Natuurlijk hopen wij er op dat wij ook in komend seizoen weer op jullie hulp mogen rekenen.

 

Ook alle speelsters en spelers in de zaal wil de ZHC hierbij bedanken voor een fantastisch zaalseizoen. Jullie hebben het uitstekend gedaan, zowel in de KNHB- als in de TVO-competitie. Als bijlage bij deze nieuwsflits treffen jullie een pdf aan met de beste resultaten van het zaalseizoen 2015-2016. Om maar even te noemen; van de 44 competitieteams hebben er 25 een podiumplaats gehaald, waarvan 15 keer een eerste plaats!

 

Het klinkt vast wat vreemd, immers, het veldseizoen is net weer van start gegaan, maar vanaf 1 april 2016 kan er weer ingeschreven worden voor het zaalseizoen 2016-2017. De inschrijving loopt tot 31 mei 2016. Op basis van het aantal inschrijvingen op 1 juni gaat de ZHC in onderhandeling met de zaalverhuurders en stemmen we het zaalprogramma af met de andere Bully-commissies. Het zaalprogramma 2016-2017 wordt medio april op de Bully-site gepubliceerd en tevens per e-mail naar alle ledengroepen verzonden.

 

Nogmaals iedereen bedankt voor een fantastisch zaalseizoen. We zien jullie volgend seizoen allemaal graag terug!

 

Met vriendelijke groet, De Zaalhockey CommissieBijlage: Resultaten zaalseizoen 2015-2016.pdf

terug naar vorige scherm