Overleden: Bert Wellink (14 juni 1935 - 14 maart 2016)
16-3-2016  | 

Bert was erelid van onze vereniging, OHC Bully.

Toen ik zo'n ruim 40 jaar geleden bij deze hockeyclub binnen kwam, was daar een groep zeer betrokken mensen actief om van Bully een goed lopende sportvereniging te maken en te laten blijven. Vooral de jeugd afdeling was belangrijk en daar werd veel zorg aan besteed. Tijdens die periode speelde Bert daarin een grote rol als voorzitter. Hij was echter niet alleen betrokken bij jeugdzaken, hij zat in het bestuur, hij was betrokken bij de redactie van het clubblad en dat Bulletje werd zelfs gestencild in het bedrijf van de Familie Wellink!

Natuurlijk was hij ook vele, vele jaren een actief hockeyer en genoot hij van het spelletje en de gezelligheid er na. Het was een warme man, waar je blind op kon vertrouwen!

Helaas was zijn afscheid plotseling en abrupt. Bert had onoverkomelijke problemen met de manier hoe de overgang van de jeugd naar de senioren verliep en trok zich terug. Dat is heel jammer geweest voor hem en de vereniging, want volgens mij hadden die nog jaren plezier van  elkaar kunnen hebben.

Bert, dank je wel, rust zacht.

Gerda Stoelers


terug naar vorige scherm