Inschrijven voor het komende zaalhockey seizoen
1-4-2016  | 

De inschrijving  voor deelname aan het zaalprogramma 2016-2017 is geopend. Vanaf 1 april tot en met 31 mei kunnen de volgende ledengroepen zich individueel inschrijven voor het volgende zaalseizoen:


Dames en heren senioren;

Dames en heren veteranen;

Junioren meisjes en jongens D tot en met A;

Jongste jeugd leden die naar de F, E6, E8 of D gaan;


De jongste jeugd leden die in het nieuwe seizoen spelen bij de 5-jarigen of de Benjamins, hoeven zich NIET voor het zaalprogramma 2016-2017 in te schrijven. Voor deze ledengroep wordt tijdens het zaalseizoen een kosteloos zaalevenement georganiseerd.


Informatie over het zaalprogramma 2016 – 2017 kun je lezen in de volgende documenten:

Kaders en afspraken zaalhockey OHC Bully 2016-2017;

Selectiebeleid zaalhockey OHC Bully.


Deze documenten worden medio april gepubliceerd op de Bully-site en separaat naar alle relevante leden gemaild.


De contributie voor deelname aan het zaalprogramma voor de veteranen, senioren, junioren en E8 zal in de komende periode bekend worden gemaakt, maar zal niet sterk afwijken van de contributie van zaalseizoen 2015 – 2016. Voor de deelname van F- en E6-leden aan het zaalprogramma zal vanaf komend seizoen waarschijnlijk een kleine bijdrage worden gevraagd. Wij informeren jullie binnenkort over de hoogte van deze contributie.


Inschrijven voor het zaalprogramma kan als volgt:

Ga naar www.ohcbully.nl en log in met je lidnummer en wachtwoord, via de button [Inloggen]. Jouw persoonlijke "dashboard" verschijnt daarna op het scherm.

Kies bovenin de menubalk voor "Club" en daarna voor "Evenementen".  Kies zo nodig voor het evenement "Inschrijving zaalhockey 2016-2017". Kies in het evenement voor "aangemeld” door op de button met het shirt te drukken. 


Als je (nog) geen wachtwoord hebt, kun je die aanvragen via [email protected].


Als je in je ingelogd bent en geen inschrijfmogelijkheid ziet staan en je behoort wel tot een ledengroep die zich kan inschrijven, stuur dan even een berichtje naar [email protected].


Zaalcoaches kunnen zich per e-mail aanmelden bij Patrick Nijhuis: [email protected].


Zaalhockey commissie OHC Bully


terug naar vorige scherm