Inschrijving zaalhockey 2016-2017 verlengd tot en met 30 juni
30-5-2016  | 

Beste Bully-leden,

De inschrijving  voor deelname aan het zaalprogramma 2016-2017 is verlengd tot en met 30 juni 2016. Er zijn tijdens de inschrijfperiode wat technische problemen geweest, waardoor leden zich niet konden inschrijven. Daarnaast komen we tegemoet aan verzoeken om de inschrijving voor het zaalprogramma te verlengen tot na de veldselectie.


De volgende ledengroepen kunnen zich individueel inschrijven voor het aankomende zaalseizoen:

Dames en heren senioren;

Dames en heren veteranen;

Junioren meisjes en jongens D tot en met A;

Jongste jeugd leden die naar de F, E6, E8 of D gaan;

                             

De jongste jeugd leden die in het nieuwe seizoen spelen bij de 5-jarigen of de Benjamins, hoeven zich NIET voor het zaalprogramma 2016-2017 in te schrijven. Voor deze ledengroep wordt tijdens het zaalseizoen een kosteloos zaalevenement georganiseerd.

 

Informatie over het zaalprogramma 2016 – 2017 kun je lezen in de volgende documenten:

Kaders en afspraken zaalhockey OHC Bully 2016-2017

Selectiebeleid zaalhockey OHC Bully

 

Deze documenten kun je vinden in je dashboard, na inloggen op de Bully-site, onder de menukeuze "Club” bij "Documenten”.

 

De voorgestelde contributie voor deelname aan het zaalprogramma voor de veteranen, senioren, junioren, E8, E6 en F is als volgt:

Senioren en junioren prestatieteams (selectie): 85, - Euro, op basis van twee keer trainen per week en 10 wedstrijden in KNHB;

Senioren, junioren breedteteams en E8-tallen: 60,- euro, op basis van één keer trainen per week en 10 wedstrijden in KNHB of TVO;

E6-tallen en F-jes: 20,- Euro, op basis van één keer trainen per week en een of twee evenementen.

 

Meer informatie is de vinden in de hierboven genoemde documenten.

De uiteindelijke contributie voor het zaalprogramma 2016-2017 wordt vastgesteld door de ALV, die in oktober 2016 wordt gehouden.

 

Inschrijven voor het zaalprogramma kan als volgt:

Ga naar www.ohcbully.nl en log in met het lidnummer en wachtwoord van de persoon die zich aan wil melden, via de button [Inloggen];

Kies rechts bovenin het scherm voor "Club"en dan voor "Evenementen". Druk daar op de button met het shirtje bij het evenement "Inschrijven zaalhockey 2016-2017”. Op deze wijze kun je jezelf ook weer afmelden.

 

Als je (nog) geen wachtwoord hebt, kun je die aanvragen via [email protected].

Als je in je ingelogd bent en geen inschrijfmogelijkheid ziet staan en je behoort wel tot een ledengroep die zich kan inschrijven, stuur dan even een berichtje naar [email protected].

Zaalcoaches kunnen zich per e-mail aanmelden bij Patrick Nijhuis: [email protected].

 

Zaalhockey Commissie OHC Bully


terug naar vorige scherm