Seizoen 2016 – 2017: teamindeling
29-6-2016  | 

De teams voor seizoen 2016 – 2017 zijn vanaf heden zichtbaar via de Bully-site en –app. Het samenstellen van de teams voor het komende seizoen is iedere keer weer een puzzel. Met de groei van de vereniging wordt deze puzzel steeds groter. Inmiddels zijn er al meer dan 1.000 stukjes (leden) die een plekje verdienen in een van de Bully-teams.

Bij het leggen van de puzzel zijn, zoals gebruikelijk, veel mensen betrokken:

  • De coaches en trainers leveren input over de spelers.

  • Vanuit de Hockeycommissie coördineert de Scoutingcommissie de selectie en samenstelling van de prestatieve jeugdteams.

  • De Juniorencommissie zorgt er voor dat de overige jeugdleden een plekje krijgen in een team. Dit betreft de jeugdelftallen, alsmede de Jongste Jeugd.

  • De coaches van Dames 1 en Heren 1 hebben een belangrijke rol bij het samenstellen van deze teams.

  • De Seniorencommissie deelt de overige senioren- en veteranenteams in.

Kortom: bij het samenstellen van de teams zij heel veel mensen betrokken geweest. Zij hebben dit allemaal gedaan met de grootste zorgvuldigheid. Steeds weer vanuit hun eigen aandachtsgebied en expertise.

Wij bedanken hen voor het samen leggen van deze grote en complexe puzzel.

Er dienen nog enkele (puzzel)stukjes te worden gelegd. Dit betreft met name de samenstelling van Dames 1, Heren 1 en de C-lijn van de jongens. Dit kan invloed hebben op de direct omliggende teams. Zo verwachten we bijvoorbeeld dat bij de definitieve samenstelling van Dames 1 invloed zal hebben op de indeling van Meisjes A1. Verder is het helaas niet mogelijk om wijzigingen door te voeren in de teamindelingen.

Mocht u nog vragen hebben rondom de indeling, dan kunt u een mail sturen aan [email protected]  (voor de indeling van de junioren) of [email protected] (voor de indeling van de senioren / veteranen). Wij streven ernaar om de eventuele mails zo spoedig mogelijk te antwoorden. We doen dit in ieder geval ruim voor de start van de competitie.


terug naar vorige scherm