Spelregelcafé op 15 september bij Bully
2-8-2016  | 
Op donderdag 15 september as. hebben we een spelregelcafé gepland bij Bully. Iedereen is dan terug van vakantie en de competitie is dan net weer begonnen. De hockeycommissie zal dat dit jaar organiseren in samenwerking met en hulp van de arbitrage commissie. Het café zal geleid worden door een bondsscheidsrechter.
Naast scheidsrechters, zijn ook trainers, coaches, scheidsrechters, aanvoerders en andere begeleiders en belangstellenden, kortom iedereen, van harte welkom. Let op, het gaat wel over 11-talhockey dus ouders die alleen de jongste jeugd begeleiden, moeten zich dit wel realiseren. Zij blijven natuurlijk wel welkom, want je leert er altijd wat van.

Aan de orde zullen komen de spelregelwijzigingen van 2016-2017 en ook is er de mogelijkheid vragen te stellen over situaties die je hebt meegemaakt. Ook over hoe te handelen bij mogelijke conflicten kunnen natuurlijk ook vragen worden gesteld. De bondsscheidrechters hebben veel ervaring.

Het café is een goede instructie voor scheidsrechters, zij die moeten/willen gaan fluiten, voor ouders van de jeugd en voor alle anderen van Bully. Ook als je alleen maar speelt is het goed de regels te kennen. Natuurlijk hopen we dan wel dat je ook fluit.

Om het café definitief te laten doorgaan hebben we minimaal 30 deelnemers  nodig. Dus geef je allemaal op!
 
 
Je kunt je opgeven op:  https://nl.surveymonkey.com/r/scheidsbedankt
 

Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm