Grote Clubactie bij Bully
15-9-2016  | 

Ook dit jaar doet Bully weer mee met de  succesvolle grote Clubactie. Gezien de vele kosten die er gemaakt moeten worden voor trainingen, materiaal, organiseren van activiteiten etc. binnen de club, waarbij we graag de contributie laag willen houden, zijn deze acties erg belangrijk voor ons allemaal

Het succes van de grote club actie staat of valt het enthousiasme van de lotenverkopers: jeugdleden met uitzondering van de A en B. Om dit aan te moedigen stelt Bully een speciale prijs beschikbaar voor het team dat de meeste loten weet te verkopen: een gezellige avondje bioscoop inclusief natuurlijk het drankje en de popcorn voor het gehele team (inclusief de coach).

We hopen dit jaar weer veel loten te verkopen en het aantal van vorig jaar weer te overtreffen vorig jaar was het aantal vier loten gemiddeld per lid. Dit jaar gaan we voor zes loten per lid. Denk bij de verkoop aan ouders familieleden, buren etc. ga bijvoorbeeld in je clubtenue de buurt in, samen met een vriendje of teamgenootje is altijd leuker dan alleen.

De actie start dit jaar op 1 oktober en loopt door tot uiterlijk zaterdag 5 November. Wij zullen door  posters en ballonnen in ons clubhuis iedereen laten weten dat we gestart zijn met de grote clubactie en dat we er dit jaar een groot succes van willen maken

We hebben als club gekozen voor de eenmalige machtiging. De voordelen hiervan zijn dat de lotenverkopers (onze jeugdleden) maar één keer langs de deur te gaan en ze lopen niet met contant geld over straat.

Op zaterdag 24 september of zaterdag 1 oktober ligt er voor de  coaches tot en met de C-teams een enveloppe klaar met een begeleidend schrijven en natuurlijk de loten en deze worden door de gastvrouw in het clubhuis overhandigd. In de enveloppe zit ook  het begeleidend schrijven voor de verkoop van de loten en verkoop van het grote superlot. Bij verkoop hiervan maakt Bully kans op een superfeest van € 5.000!

Laten we er met z’n allen dit jaar een groot succes van maken

Met Sportieve groet,

Sponsorcommissie OHC Bully


terug naar vorige scherm