Trimtoernooi gezellig
11-10-2016  | 
Trimtoernooi gezellig

Afgelopen maandag 10 oktober, werd op de velden van OHC Bully het najaarstrimtoernooi gehouden. Het toernooi was met 10 teams uit onze regio uitstekend bezet. 
In twee poules werd gestreden om een finale plaats. De finale werd uiteindelijk gespeeld door  EHV-A en Losser-B. EHV trok de overwinning naar zich toe en daarmee ook de organisatie van het voorjaarstoernooi.

Voor de winnaar was er een prachtige beker (aangeboden door HCL) en een waardebon voor delicatessen aangeboden door Slijterij de Meijbree.
De prijs voor het minst aantal gewonnen wedstrijden was voor het team van Almelo (een bierpakket) en Losser A ging naar huis met de Blonde-snol-aanmoedigings-prijs voor het meeste doelpunten tegen in één wedstrijd (5-0 verloren tegen Bully-B).

Natuurlijk komen trimmers niet alleen voor een lekkere pot hockey. De derde helft is eigenlijk wel een must om weer op adem te komen :). 

We kijken terug op een geslaagd en gezellig toernooi. 

Speciale dank gaat uit de geweldige scheidsrechters die geheel vrijwillig een avond gefloten hebben, Arjan en Loes en hun team voor de goede verzorging, onze clubgenoten voor het opgeven van hun trainingsavond en last but not least Slijterij de Meijbree voor de superleuke prijzen!

PS: Bent u nieuwsgierig naar trimhockey? Kom gerust een keer meetrainen op donderdagavond 20.30-22.00 uur  http://www.knhb.nl/competities+disciplines/trimhockey/cDU643_Trimhockey.aspx 


terug naar vorige scherm