Bully Clubshirt: voortaan zelf kiezen wanneer vervangen
30-11-2016  | 

In de Algemene Ledenvergadering van maandag 28 november 2016 is besloten dat de leden voortaan zelf kunnen kiezen wanneer zij het Bully Clubshirt willen vervangen.


De eerste uitlevering van het Bully Clubshirt was begin 2015. Het was oorspronkelijke de bedoeling dat deze shirts twee jaar mee zouden gaan en dus binnenkort (allemaal) zouden worden vervangen. De praktijk wijst echter uit dat de van zeer goede kwaliteit zijn en veelal best nog even mee kunnen.


We hebben daarom in de ALV gezamenlijk besloten om de shirts nu (lees: begin 2017) nietmassaal te vervangen.


Eind juli 2016 zijn de (eerste) contributiefacturen verzonden via ClubCollect. Daarin is ook een bijdrage van € 15,00 voor het Bully Clubshirt opgenomen. Dit was als volgt bedoeld:

  1. € 7,50 de laatste deelbetaling van het Bully Clubshirt (levering 2015) en

  2. € 7,50 als eerste deelbetaling voor het Bully Clubshirt (levering 2017).


Nu we afzien van de ‘automatische’ vervanging van het Bully Clubshirt, stoppen we vanaf seizoen 2017 – 2018 uiteraard ook met de bijdrage voor het Bully Clubshirt, die samen met de contributie in rekening wordt gebracht. Het logische gevolg is ook dat de vervanging van het Bully Clubshirt vanaf heden zelf moet worden afgerekend bij ’t Hoen. Net als bij de aanschaf van andere hockeyzaken als sticks en schoenen.


De € 7,50 die eigenlijk bedoeld was als eerste deelbetaling voor het Bully Clubshirt (levering 2017) zal niet worden gerestitueerd. Dit bedrag wordt nu gezien als de totale contributieverhoging voor seizoen 2016 – 2017. De reguliere prijsindex verhoging van de contributie is dit keer dus niet van toepassing.


NB: de verplichting om bij de thuiswedstrijden van Bully het Bully Clubshirt te dragen blijft de komende jaren nog steeds van toepassing.


terug naar vorige scherm