Met mien breur kom ik ’t carnaval wa deur!
24-2-2017  | 

 

‘Met mien breur kom ik ’t carnaval wa deur!’

Opperdar Olivier  I en Sik Floris voeren de OCV De Thijdarren aan dit jaar! En Bully is erbij of misschien wel de oorzaak. Wie zal het zeggen? Bij Bully zijn ze beter bekend als de broers Olivier (25) en Floris (23) Ensink. Beiden spelen ze de sterren van de hemel in Heren 4 van Bully, ook wel bekend als het feest en bierteam. Beiden ook al jarenlang lid van Bully, Olivier schat al vanaf zijn vijfde jaar… En zijn ze de 42e hoogheden van de Thijdarren. Een vereniging waar ze al enige jaren lid van zijn. Een mooie carrière. De carnavalspaplepel kregen ze ingegoten bij de Blaanke Boeskeulkes. Beiden zijn ze daar lid van -hoe kan het ook anders- de feestcommissie van de BB.

 

Geintje?

Wat afgelopen zomer begon als een geintje op een verjaardagsfeestje: "Hee, wil ie geen Opperdar word’n?”, antwoord: "Tuurlijk wa!”, werd op vrijdag 25 november bekroond met de mooie titels Opperdar en Sik. Volgens welingelichte bronnen is het hen op het lijf geschreven en uit hun mond schieten superlatieven tekort: "feesten, gezelligheid, feesten, een grote vriendenclub en (nogmaals) feesten” zijn een paar citaten.


Feest….

De mannen roepen alle Bullyleden op om er geweldig en gezellig carnavalsfeest van te maken. "Door te gaan tot je er bij neervalt.” En als je zondag langs de kant staat bij de grote optocht en zij komen voorbij, massaal "Olivier in Oranje!!, jajajajajaa” (drie maal!) te roepen. Wellicht draagt het bij aan het waarmaken van een andere mooie droom.

Heel veel plezier iedereen!


terug naar vorige scherm