Hockeyvrienden gezocht – vriendenmiddag op 12 mei 2017
20-4-2017  | 

Jaren geleden had Bully een evenwichtig ledenbestand, met ongeveer evenveel jongens als meisjes. De frequente bezoekers ons hockeyveld zullen hebben gemerkt dat er hierin een scheefgroei is ontstaan. Het aantal meisjes is fors toegenomen, het aantal jongens (helaas) niet. Hierin is Bully overigens niet uniek. Vrijwel alle Twentse hockeyverenigingen kennen deze situatie.

Om weer meer evenwicht in het ledenbestand te krijgen wil Bully graag meer (jonge) jongens werven. Daarom hebben we binnenkort enkele wervingsacties. De eerste actie is een speciale vriendenmiddag op vrijdag 12 mei 2017. Hierbij is het de bedoeling dat dan zo veel mogelijk jongens van de Vijfjarigengroep één of twee (of meer) vriendjes meenemen naar de training van 16:00 tot 17:00 uur.

Deze ‘hockeyvrienden’ hebben zo de mogelijkheid om eens zelf te ervaren of hockeyen bij Bully iets voor hen is. Uiteraard hebben we voor hen dan een hockeystick te leen.

Om te weten hoeveel ‘hockeyvrienden’ we kunnen verwachten, verzoeken we de spelers van de Jongens Vijfjarigen om uiterlijk 10 mei 2017 door te geven hoeveel ‘hockeyvrienden’ je mee neemt op de 12e. Dit kan via: [email protected]. We kunnen dan, indien het nodig is, zorgen voor enkele extra trainers.


terug naar vorige scherm