Teamindeling vanaf zondag (18-6) uur zichtbaar!
16-6-2017  | 

Beste leden (en ouders),

De selectietrainingen  voor de junioren elftallen zijn afgerond. De selectie- en overige junioren en jongste jeugd teams zijn ingedeeld. Op dit moment zijn we bezig om de laatste puntje op de i te zetten. De indeling voor alle jeugdteams is definitief. Eventuele mail (alleen voor junioren) [email protected] Reactie voor het begin van de nieuwe competitie.

Voor de seniorenelftallen geldt, dat de teamindeling voorlopig is. De selecties van Dames en Heren 1 zijn nog niet afgerond. Dit kan betekenen dat er nog wijzigingen kunnen plaatsvinden. Aangezien er ook jeugdspelers deelnemen aan deze selecties, kan de samenstelling van een enkel junioren team ook nog wijzigen.

De teams zijn ingedeeld op basis van de huidige ledenlijst van Bully. Mutaties in de ledenlijst (opzeggingen of nieuwe aanmeldingen), kunnen leiden tot wijzigingen in de teamindeling.

Vanaf zondag (18-6) zijn alle teams (junioren en senioren) zichtbaar op de Bully site. U kunt het document met daarin de teamindeling voor seizoen 2017-2018 bekijken, wanneer u inlogt op de site.

Begin juli is de 'echte' seizoensovergang. In ons automatiseringssysteem LISA zijn vanaf dat moment de teams zichtbaar zoals u dat nu ook gewend bent in de app en op de site.

Ook zal dan het voorlopige trainingsschema voor seizoen 2017-2018 gepubliceerd worden (voorlopig o.a. omdat de trainers vaak pas in het nieuwe seizoen hun definitieve roosters krijgen). Houdt u dus rekening met eventuele wijzigingen!

Vanwege het feit dat we in Twente dit jaar laat zomervakantie hebben en de voorbereiding op het nieuwe seizoen dus kort is, wordt ten behoeve van de selectieteams van 2017-2018 een aantal trainingen georganiseerd. De leden van de diverse selectieteams, worden hierover op korte termijn door hun trainer geïnformeerd.

Voor niet selectieteams, bestaat ook een mogelijkheid om alvast in de nieuwe samenstelling te trainen, Dit gaat op basis van vrijwilligheid van de trainer. Hierbij wordt in principe het trainingsschema van afgelopen seizoen gehanteerd. Graag even aangeven bij de trainingsco├Ârdinator (Bart Olde Boerrigter 06-15870928) wanneer hier gebruik van gemaakt gaat worden.Afbeeldingsresultaat voor quote team

 

 

 

 

 

 


terug naar vorige scherm