ALV naar 20 november 2017 (20:00 uur)
30-10-2017  | 

De techniek laat ons in de steek, daarom gaat de ALV van vanavond niet door (zie onderstaande bericht van nu.nl). Het gaat bij de ALV uiteraard niet om de btw-aangifte, maar wel om de overzichten die op basis van het boekhoudprogramma Twinfield worden gegenereerd ten behoeve van de ALV.

Als nieuwe datum voor de ALV hebben we maandag 20 november 2017 om 20:00 uur vastgesteld.

Sorry voor dit ongemak.

Bestuur OHC Bully

Maarten van Eekelen

Bas Heuvelmans

Tijs Keuper

Herman Kemna

Gert Spiele


 

 

Bericht nu.nl:

Boekhoudprogramma Twinfield kampt ligt er al sinds afgelopen zondag uit, vanwege een technisch probleem. De timing voor het technische mankement is pijnlijk, aangezien ondernemers uiterlijk morgen hun btw-aangifte moeten indienen.

De btw-aangifte voor het derde kwartaal moet uiterlijk dinsdag ingeleverd worden. Dit kan mogelijk tot problemen leiden voor ondernemers die gebruikmaken van de boekhoudsoftware van Twinfield.

Het boekhoudprogramma heeft al de hele ochtend te maken met een technisch mankement. Op de website van de dienst stelt managing director Frank van Vliet van eigenaar Wolters Kluwer dat zijn bedrijf "een ongewone hoeveelheid verkeer" heeft gedetecteerd naar de Twinfield-webdienst.

Als voorzorgsmaatregel heeft zijn bedrijf de service "niet beschikbaar gemaakt". Wolters Kluwer zou werken aan een oplossing. Wolters Kluwer was tot op heden onbereikbaar voor commentaar. Via Twitter liet het bedrijf rond 11:00 uur weten aan een gedupeerde gebruiker: "Helaas kunnen we niet aangeven wanneer we weer online zullen zijn".

Twinfield

Met de boekhoudsoftware van Twinfield kunnen ondernemers hun boekhouding via de cloud delen met administratie- en accountantskantoren. Gebruikers betalen een maandelijks bedrag voor het gebruik maken van deze software. Volgens het bedrijf maken ruim 180.000 mensen gebruik van de software. 

Twinfield was in 2000 de eerste Nederlandse partij die online software voor boekhouding op de markt bracht. Het bedrijf werd in 2014 overgenomen door de beursgenoteerde uitgeverij Wolters Kluwer.

 


terug naar vorige scherm