In Memoriam Jan Stoelers, lid van verdienste OHC Bully.
18-4-2018  | 

Op maandag 16 april 2018 overleed Jan Stoelers in de leeftijd van 73 jaar, drager van de Blauwe Bullyspeld en Lid van Verdienste van de vereniging.

Jan was jarenlang een actief en betrokken lid binnen onze vereniging.

Sommige activiteiten van Jan waren meer op de achtergrond. Zo maakte hij, samen met Jan, Jan, Joop en Jacques (de vijf J’s), deel uit van de commissie die de grote verhuizing van Bully – van De Eekte naar de Sportlaan – in goede banen heeft geleid. Zijn gedrevenheid, vasthoudendheid en juridische kennis kwamen goed van pas bij de stevige onderhandelingen die hierover met de gemeente Oldenzaal moesten worden gevoerd.

We konden meerdere malen een beroep doen op Jan, als het af en toe iets minder goed ging met de vereniging. Hij was betrokken als formateur van nieuwe besturen en bij het werven van nieuwe bestuursleden.

Wat meer zichtbaar op en ronde de hockeyvelden: Jan is lid geweest van de Selectiecommissie en heeft hij zich ingezet voor de begeleiding van jonge scheidsrechters. Ook was hij een vaste bezoeker van de ‘topwedstrijden’ bij Bully en trouwe supporter van Bully Dames 1 en Heren 1. Nog recent, zondag 8 april, was hij samen met Gerda aanwezig bij de thuiswedstrijden van deze beide teams.

Na zijn actieve hockey carrière bleef Jan bij de vereniging betrokken. Op Algemene Ledenvergaderingen was hij nog vele jaren vaak aanwezig en liet zich horen als hij vond dat dat in het belang van de club was. Dit steeds op een positief kritische manier. Jan, bedankt wat jij in je leven voor Bully gedaan en betekend hebt. We zullen je missen. Rust zacht.

Bestuur OHC Bully,

Bas, Gert, Herman, Maarten en Tijs.


terug naar vorige scherm