Bully doet mee aan Rabo Clubkas Campagne
27-4-2018  | 
Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard! De Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De Rabobank Twente Oost stelt hiervoor € 100.000,- beschikbaar! Ook onze vereniging doet mee aan deze Campagne! Deze actie kan OHC Bully een mooie extra bijdrage opleveren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor activiteiten voor de jeugd.
Hoe gaat dit in zijn werk? Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke uitgebrachte stem is een geldbedrag waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. OHC Bully ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.
Iedereen ontvangt van de Rabobank per mail of per post een code om te stemmen; mocht je zelf niet willen stemmen maar je wilt toch OHC Bully hierin steunen, stuur de code dan door naar [email protected].
Oproep aan alle leden van OHC Bully die klant zijn bij de Rabobank Om een zo'n hoog mogelijk bedrag te ontvangen is belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze vereniging tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost.
Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost.
Bedankt voor jouw steun! Namens OHC Bully.

terug naar vorige scherm